Afbeeldingen Bewerken Voor Je Wordpress Website

Published Jan 28, 21
5 min read

Hoe Kan Ik Foto's Verkleinen?

Natuurlijk is het belangrijk te weten of die wat jij wil in de foto aanpassen ook kan. Daarom een aantal voorbeelden van filters, tools en functionaliteiten die je zelf kan uitvoeren. Alle traditionele filters zijn aanwezig. Denk hierbij aan het zwart/wit maken van jouw afbeelding of het veranderen in een tekenstijl.

Foto verkleinen in Photoshop • Vink Academyvinkacademy.nlFoto's en afbeeldingen Resolutie geschikt maken WordPresscursuswp.com


Door te blurren maak je een afbeelding minder scherp, de standaard opties zijn aanwezig zoals gaussian blur en light blur. Is de afbeelding te donker? Probeer hem eens wat lichter te maken door de brightness aante passen. Er zijn drie opties, licht, mid en high. Veel mobiele telefoons hebben standaard een warmte filter over de afbeelding gezet.

Afbeeldingen Uploaden En Kleiner Maken

Deze pagina is afgedrukt op Dec 30, 2020. Ga voor de huidige versie naar https://help. shopify.com/nl/manual/online-store/os/using-themes/change-the-layout/images. Je kunt veel verschillende soorten afbeeldingen gebruiken in je onlinewinkel, waaronder je bedrijfslogo, productafbeeldingen, diavoorstellingen, banners en afbeeldingen van blogposts. Afhankelijk van hoe en waar je een afbeelding wilt gebruiken, is het misschien het beste om deze in een bepaalde grootte of indeling te uploaden.

Dit is handig omdat je toegang tot deze afbeeldingen hebt tijdens het bewerken van thema's. Zie Bestanden uploaden naar je website voor meer informatie. Je kunt afbeeldingen aan je thema toevoegen in de themabewerker. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar de > . Zoek het thema dat je wilt bewerken en klik vervolgens op .

Afbeeldingen Uploaden En Kleiner Maken

Tik in het gedeelte op . Tik op . Zoek het thema dat je wilt bewerken en tik vervolgens op . Tik op . Tik in de Shopify-appop . Tik in het gedeelte op . Tik op . Zoek het thema dat je wilt bewerken en tik vervolgens op .

Klik op de werkbalk van de themabewerker op het gedeelte waaraan je een afbeelding wilt toevoegen. Kies een gedeelte met een afbeeldingskiezer: Voeg een afbeelding toe door op te klikken. Upload de afbeelding van je computer door op te klikken. Klik op Gratis afbeeldingen als je een gratis stockafbeelding van wilt gebruiken.

Wat Is De Html-code Voor Een Foto Of Andere Afbeelding?

Klik op als je de gewenste afbeelding hebt gevonden. Klik op . Shopify ondersteunt de volgende afbeeldingsindelingen: JPEG of JPG Progressive JPEG PNG GIF Shopify geeft afbeeldingen in WebP-indeling weer op ondersteunde browsers. Afgezien van het converteren van niet-ondersteunde indelingen naar ondersteunde indelingen, worden je afbeeldingen niet door Shopify gewijzigd bij het uploaden.

De meeste afbeeldingsindelingen worden geconverteerd naar JPEG. JPEG-afbeeldingen zijn ideaal voor fotografie en andere stilstaande beelden met complexe kleuren. De JPEG-indeling heeft een palet met miljoenen kleuren. JPEG-afbeeldingen hebben ook een niet-exact omkeerbare compressie (ook wel lossy compression genoemd), wat kan helpen om pagina's zo snel mogelijk te laden zonder een merkbaar verlies aan beeldkwaliteit.

Afbeeldingen Voor Je Website Bewerken - Tijdvooreensite

PNG-afbeeldingen zijn ideaal voor afbeeldingen en pictogrammen met vlakke kleuren en zonder verlopen. De PNG-indeling ondersteunt ook transparantie - foto verkleinen . Gebruik de PNG-indeling voor de volgende soorten afbeeldingen: logo's pictogrammen randen en bijsnijdingen. Afbeeldingen worden door Shopify gecomprimeerd wanneer ze in je onlinewinkel worden weergegeven ten behoeve van snelle laadtijden. Bij het comprimeren van een afbeelding is de bestandsgrootte verkleind om sneller pagina's te kunnen laden.

Bovendien is de tijd die nodig is om toegang te krijgen tot de afbeeldingen sterk verminderd. Compressie kan resulteren in een verandering in de beeldkwaliteit, afhankelijk van de indeling, het formaat en de oorspronkelijke kwaliteit van je afbeelding. De beeldkwaliteitsniveaus van Shopify na compressie zijn als volgt: JPEG: tussen 65 - 90 PNG: 90 GIF: geen verandering in kwaliteit Voor JPEG-afbeeldingen is het kwaliteitsniveau van een gecomprimeerde afbeelding afhankelijk van de kwaliteit van de originele JPEG-afbeelding en de uitvoergrootte: Compressiesnelheid Originele kwaliteit Uitvoergrootte Uitvoerkwaliteit 86 of meer Hoogte of breedte van 1024 pixels of meer 85 65 - 85 Hoogte of breedte van 1024 pixels of meer Originele kwaliteit 64 of minder Hoogte of breedte van 1024 pixels of meer 65 76 of meer Hoogte en breedte beide kleiner dan 1024 pixels 75 65 - 75 Hoogte en breedte beide kleiner dan 1024 pixels Originele kwaliteit 64 of minder Hoogte en breedte beide kleiner dan 1024 pixels 65 Bij het uploaden van afbeeldingen naar Shopify gelden beperkingen wat betreft megapixels en bestandsgrootte (gemeten in megabytes) - gratis foto bewerken .

Computertip: Foto's Bijsnijden Online

Megabytes worden gebruikt om aan te geven hoeveel miljoenen bytes geheugen of schijfruimte een afbeelding in beslag neemt. Bij afbeeldingen die zijn geüpload naar Shopify, kunnen de volgende limieten niet worden overschreden: 20 megapixels 20 megabytes er zijn verschillende limieten voor afbeeldingen en bestandsgroottes voor het uploaden van productafbeeldingen. Wanneer je een afbeelding in je onlinewinkel bekijkt, zien de kleuren in de afbeelding er mogelijk anders uit dan in het origineel dat je naar Shopify hebt geüpload.

ICC of . ICM. Kleurprofielen worden vaak ingesloten in afbeeldingen om te helpen bij het standaardiseren van de manier waarop de kleuren op verschillende apparaten worden weergegeven. Wanneer afbeeldingen worden weergegeven in je onlinewinkel, worden hun kleurprofielen verwijderd. Kleurprofielen worden om een paar redenen verwijderd: Niet alle apparaten kunnen .

Fotografietips: Bewerken Voor Online Media

ICM-kleurprofielen lezen, dus als ze intact blijven, kan dit leiden tot inconsistenties in de afbeeldingskleuren op verschillende apparaten. Wanneer een geüploade afbeelding geen kleurprofiel bevat, wordt sRGB (het meest gebruikte kleurenprofiel dat wordt gebruikt om afbeeldingen op internet weer te geven) aangenomen door de webbrowser. Dit zorgt ervoor dat je afbeeldingen er bij alle belangrijke webbrowsers en apparaten hetzelfde uitzien.

Je kunt het kleurprofiel uit je afbeelding verwijderen door de afbeelding op te slaan zonder het kleurprofiel voordat je deze naar Shopify uploadt. Dit proces varieert, afhankelijk van je beeldbewerkingsprogramma. Verwijder als volgt een kleurprofiel met Adobe Illustrator of Adobe Photoshop: Klik op*Bewerken* > . Selecteer . Klik op*OK*. Verwijder als volgt een kleurprofiel met Adobe InDesign: Klik op*Bewerken* > .

5x Foto's Online Comprimeren Zonder Kwaliteitsverlies

Klik op*OK*. Zie de Adobe-documentatie over kleurprofielen voor meer informatie. Veel Shopify-thema's hebben grote afbeeldingen of diavoorstellingen met de hoogte van je browser (Boundless en Brooklyn) of worden aangepast aan de schermgrootte (Venture). Als je een van deze thema's gebruikt of een grote diavoorstelling of achtergrondafbeelding hebt, is het belangrijk om te weten welke soorten afbeeldingen er het beste uitzien.

More from Shoppen, Internet

Navigation

Home

Latest Posts

Damesmode Paprika

Published Oct 21, 21
10 min read

Wat Is Een Jurk

Published Oct 15, 21
5 min read

Waar Jurken Kopen

Published Oct 07, 21
5 min read